Актриси "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук зарядили українців новорічним позитивом, презентувавши нову пісню. Її зірки опублікували на сторінках у соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія та Марта Адамчук вирішили подарувати трохи позитиву напередодні зимових свят та оприлюднили свою спільну пісню. Зірки зізналися, що трек було написано ще торік і заряджено позитивом, якого так не вистачає зараз.

Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

Цю пісню було написано ще минулого року на позитивній ноті. Вона була про те, як хочеться саме на Різдво їхати додому, до батьків – туди, де ти завжди залишаєшся дитиною. Туди, де на столі найсмачніші страви, бо приготувала їхня мама. Де шумно і весело, бо з'їхались усі рідні, і з ними ти можеш бути самим собою. Цього року наші бажання не змінились. Вони стали ще сильнішими

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українці оцінили нову роботу зірки та зазначили, що трек справді має позитивну енергію, якою заряджає перед святами.

"Який кайф", "Яка правильна, крута енергія", "Круто" - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".