Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступає на концертах, збирає гроші для постраждалих та ЗСУ.

Наталка Карпа, окрім своєї співочої кар'єри, встигає ще займатися вихованням своєї прекрасної доньки Злати, якій 26 грудня виповнилося 3 роки. З такої нагоди знаменитість написала зворушливий пост та привітала свою дитину зі святом.

Наталка Карпа з донькою, фото з Instagram
Наталка Карпа з донькою, фото з Instagram

"Моя маленька, але вже дуже мудра дівчинка!Моя україночка, мій Всесвіт і шалена, безмежна любов! 💙💛Вірю в добре майбутнє для тебе! І Буду робите все можливе і неможливе для цього!" - написала Наталка Карпа.

Співачка обіцяє бути доброю та мудрою мамою, але нагадує, що вона у Злати не одна – є ще Божа Матір, яка допоможе їй у житті, та Україна, де вона народилася.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Також Наталка Карпа приймає вітання від шанувальників, щоб після зачитати їх трирічній доньці. Співачка Світлана Тарабарова та ведуча Соломія Вітвіцька вже адресували Златі пару добрих слів.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа розповіла, як хвороба її доньки затьмарила радість після концерту: "Потрапили до лікарні"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа показала унікальну жінку, яка вражає своєю добротою: "Такі люди живуть на планеті..."

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа розповіла, як найвищі сили причетні до того, що залишається в пам'яті: "Дають нам випробування та нагороди"