Зірка "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь не посоромилася показати фанатам листування зі своїм коханим Павлом Розенком.

Жінка максимально п'яна у цей момент, про що й заявила колишньому віце-прем'єру, після чого він був змушений виїхати, щоб її забрати. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

"Я, п'яна в хламінго. Я, категорично непитуща! Вчорашнє ... Новорічно-корпоративне ", - пише Олена-Крістіна.

Але найцікавіше – у листуванні. Вона зізналася Розенкові, що п'яна, бо їй випадково в Pepsi налили віскі. Але спочатку вона відмовлялася від допомоги Павла та хотіла дістатися додому самостійно. Вона хотіла за допомогою магнітоли керувати машиною, але її коханий заявив, що має коробку передач на автоматі.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Так мило", "Ось ти прикольна", "Гарний стан після хорошого корпоративу. Зате коханому з вами не нудно", "З ранку підняли настрій!", "Я - першого січня", "Яке класне листування. Чоловік молодець", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як росіяни мікрохвильовою пічкою користуються: "Хоч не сейф".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь із "Аферистів у сітях" попередила про шахраїв серед роботодавців: "Ви на гачку".

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь їхня "Аферисти в сітях" стала вухатим хлопчиком, Розенку не сподобається: "Відно лікарню".