Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський показав, як молоденькі студентки не дають йому нудьгувати. Ефектним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

73-річний Михайло Поплавський може дати фору навіть деяким молодим людям. У своєму вже досить поважному віці він знаходить сили на очі ефектних перфомансів в оточенні молоденьких студенток, нових пісень і взагалі хайпує на повну.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Так, цього разу Михайло Поплавський показав, як ходить університетом у компанії шістьох чарівних студенток. Усі дівчата у досить нескромному вбранні, а сам зірковий ректор у ефектному спортивному костюмі. Все це дійство супроводили пафосною музикою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці посміялися, що саме так ректор проставляє заліки студенткам.

"Йдуть заліки виставляти", "Всі хейтери, заздріть, що в 70 ви не гулятимете з молодими дівчатками", "Упевненості Вам не позичати)", "Дивлюся на це відео і розумію що життя триває)", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Поплавський вибрав красунь на новорічну ніч і показав їм свою мандаринку: "Я вже в очікуванні".

Також наш портал інформував, Михайло Поплавський оточив себе молодими студентками та дав пораду на все життя: "Ворушіть булками".

Крім того, ми писали, Михайло Поплавський втиснувся між студенток і розплився усмішкою від насолоди: "Неможливо відірвати".