Відома українська виконавиця Світлана Лобода показала, що їй вдалося конвертувати гроші, зароблені на концертах. Роликом вона поділилася на своїй сторінці в instagram.

Світлана Лобода активно гастролює з благодійними концертами та спрямовує зароблені кошти для підтримки українців, які постраждали від війни. Зокрема, вона дуже допомагає мешканцям свого рідного Ірпеня. Зірка показала скільки будинків вже вдалося відновити та додала, що це лише початок.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Півроку тому у мене текли сльози горя, а зараз я плачу від щастя! Це лише перші наші кроки, ми рухаємось далі. Вже заплановано низку відновлювальних робіт для наступних багатоповерхових будинків та приватного сектору Світлана Лобода

Також Світлана Лобода звернулася до шанувальників та подякувала за те, що вони приходять насолодитися її творчістю та зробити внесок у відновлення України.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

[quote author="Світлана Лобода"]Хочу сказати, що без підтримки вас, мої шанувальники, це було б неможливо, адже наші зустрічі на кожному концерті у благодійному турі наближають нас до поставленої мети, а ваша присутність дає можливість українським сім'ям зміцнювати віру в те, що добро неодмінно переможе зло!

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Лобода приїхала до Литви після оголошення "персоною нон-грата": "Не була у Криму".

Також наш портал інформував, що Макс Барських придумав, як порадувати українців напередодні свят, але оцінили не всі: "Інтерес пропадає".

Крім того, ми писали, Світлана Лобода заговорила про мирне майбутнє для українців, яке настане незабаром: "У небі замість ракет уже співають птахи".