Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін розповів про виконання невеликої, але довгоочікуваної мрії. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками фото та відео як з особистого життя, так і з роботи, яка в нього багата на яскраві моменти. На цей раз він похвалився виконанням мрії.

Слава Дьомін, instagram.com/slavademin_official
Слава Дьомін, instagram.com/slavademin_official

Так, Слава Дьомін поділився, що мріяв на кілька днів втекти з галасливого міста в гори і насолодитися самотністю та тишею. Мрія здійснилася – він потрапив до Карпат. Щоб відпочити від метушні, ведучий навіть не взяв із собою сина, з яким проводить багато часу разом.

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official
Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Карпати для мене – це місце сили! Я мріяв поїхати сюди на два дні, вимкнути телефон і побути на самоті та тиші. Вимкнути телефон не вдалося, а ось все інше пройшло за планом! Навколо нікого, тільки гірське повітря та годинні прогулянки на природі Слава Дьомін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін обзавівся пишною шевелюрою і склав конкуренцію Олегу Виннику: "Вовчиці всі ваші".

Також наш портал інформував, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" похвалився несподіваними результатами колаборації з легендарними Pink Floyd: "Збожеволіти можна".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін з "5nice" похвалився придбанням, без якого не представляє новорічне свято та загадав бажання: "Протягом цієї зими".