Відомий український блогер Олег Машуковський, який запам'ятався багатьом завдяки своїм епатажним образам, а також легким романтичним напруженням з Анастасією Приходько, продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах.

Цього разу Олег, який приходив у гості до свого друга Артема Пивоварова на концерт і співав в унісон виконавцю шикарну композицію "Думі", вирішив висловитися з приводу неможливості переговорів із російськими окупантами.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олегу Машуковському у мережі Instagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Олег вирішив продовжити свою одну з найулюбленіших рубрик - "питання та відповідь". Цього разу одна із шанувальниць Олега Машуковського запитала: "Їдеш на переговори з путіним?". На що сам Олег відповів так: "Жодних переговорів - тільки перемога!".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ось тепер видно, що позиція зірки збігатиметься з думками більшості українців, які залишилися у своїй рідній країні та всіма силами працюють на те, щоб це все закінчилося якнайшвидше і з вигідним результатом.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Олег довів усім, що майже нічого не боїться та прийшов у салон тату, де йому на шиї майстер набив чорного павука. Тепер Олег постійно у своїх історіях хвалиться новим малюнком на тілі.

Нагадаємо, Оля Полякова відповіла на чутки про розлучення з чоловіком: "Не можемо один одного витримувати".

Раніше повідомлялося, Анастасія Приходько зізналася, як їй усе набридло та показала толерантність українців: "Мене за***ло!".

Також, Артем Пивоваров та Оля Полякова забули, що співають та влаштували рок-н-рол на сцені: "Це підпал".