Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна навчила сина правильно колядувати у нових реаліях. Забавний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна підкорила багатьох українців своєю акторською майстерністю, яку виявляє не лише на знімальному майданчику, а й удома. Актриса вразила новим кумедним роликом, який зняла разом із сином.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, Анна Сагайдачна вирішила навчити сина, як треба правильно колядувати у нових реаліях. Зірка пожартувала, що замість цукерок потрібно брати павербанки та продукти, а вдома, куди заходити, слід вибирати по шуму від генератора.

"Коли йдеш колядувати, що ти робиш? Ідеш у той будинок, де чуєш звуки генератора, гудітиме. Люди з грошима точно. Колядуєш павербанки, крупу, макарони, молоко... ну таке, що спочатку нам треба, зрозумів?", - повчила сина зірка.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Шанувальники вдосталь посміялися.

"Ржу", "Вічна сага про те, як мати сина колядувати відправляла", - написали під відео.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна солодкою "рогаткою" змусила чоловіків розім'яти шию: "Як качечки..."

Також наш портал інформував, Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися: "Під ногами горів".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Ганна Сагайдачна показала танець із серіалу "Уенсдей" на пілоні: "Екзотичне".