Популярна українська телеведуча, зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі", подружка активістки за права жінок Маші Єфросініної, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує дивувати своїх шанувальників у мережі Instagram, де має понад 578 тисяч передплатників.

Цього разу Марина Боржемська, як професіонал, розповіла, як можна урізноманітнити страви із гречки, опублікувавши дуже незвичайні рецепти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської у мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

Про користь гречаної крупи для організму відомо всім. Це джерело заліза, і вітамінів групи У, і фосфору, і магнію, і цинку. А перший рецепт із цієї крупи, що спадає на думку – гречаної каші. Однак, якщо її смак вам набрид, пропоную урізноманітнити страви.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Рибні котлети з додаванням гречки на пару

Інгредієнти: філе тилапії (2 філе, 300 г), морква (1 шт), цибуля (половинка), зварена гречка (200-300 г), яйце (1 шт.), сіль (0,5 ч.л), інші приправи.

Наріжте шматочками філе. Подрібніть до стану пюре у комбайні. Додайте сіль, приправи, гречану кашу. Знову збийте у комбайні. Наріжте цибулю і покладіть у велику каструлю. Натріть моркву на тертці та збийте в комбайні. Помістіть суміш у миску з цибулею і перемішайте, додайте|добавляйте| яйце. Змастіть решітку пароварки оливковою олією. Сформуйте руками котлети та викладіть на решітку. Накрийте пароварку кришкою та залиште готувати на 20 хвилин. Готово.

Овочевий салат із гречкою

Інгредієнти: відварена гречана крупа (3 ст. л), огірок (100-200 г), помідори (3 шт.), болгарський перець (50-100 г), фета або бринза (50 г), петрушка, маслини, чорний перець та приправи. Можна додати будь-які інші овочі. Для заправки оливкова олія (2 ст. л.), бальзамічний соус, лимонний сік (ч. л.).

Помийте овочі. Нарізати огірок та помідор кубиками. Очистіть від насіння перець та подрібніть. Додайте до овочів відварену гречку та спеції. Фету чи бринзу наріжте на дрібні шматочки. Для заправки оливкова олія, лимонний сік та бальзамічний соус. За бажанням видавити часник.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

Нагадаємо, тепліше одягайтеся та пийте воду: зимовий план зі спалювання зайвої ваги від Марини Боржемської.

Раніше повідомлялося, немає світла – йди на сходи: список вправ для сідничної зони від Марини Боржемської, потрібен лише під'їзд.

Також, Марина Боржемська підказала, як не наїсти боки перед Новим роком: три салати від тренера "Зважені та щасливі".