Відома українська телеведуча, зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі", подружка активістки за права жінок Маші Єфросініної, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує дивувати своїх шанувальників у мережі Instagram, де має понад 578 тисяч підписників.

Цього разу Марина вирішила розповісти своїм підопічним та всім охочим, що ходіння сходами – це дуже корисна для здоров'я справа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської у мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

Друзі, а що якщо я скажу, що годинник без електроенергії – це чудова нагода приділити час своєму тілу? Навіть під час підйому до квартири. Заміна ліфта на сходи стане корисною звичкою та шляхом втрати зайвої ваги. А як зробити таке міні-тренування ефективним і безпечним, пояснюю:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

- Звертайте увагу на дихання. Вдихайте повітря носом, а видихайте – ротом.

- Чергуйте темп підйому - зі швидшого на повільніший. Але не сідайте і не зупиняйтесь. Якщо складно, продовжуйте ходити сходовим майданчиком, поки дихання не стабілізується.

- Якщо легко підніматися, можете урізноманітнити вправи на сходах: звичайний підйом, підйом із присіданнями, піднімаючи високо коліна, перехресні випади, переступаючи одну або дві сходинки.

- Щоб добре працював сідничний м'яз, тримайте спину рівно, ставте стопу повністю на сходинку. Слідкуйте, щоб коліно не виступало за лінію ступні.

- Будьте уважні! Підйом сходами може стати ще й травмонебезпечним. Не експериментуйте, якщо у під'їзді немає освітлення. Не варто ускладнювати підйом додатковими навантаженнями, якщо у вас є скарги на самопочуття, а також за підвищеної температури тіла та за наявності свіжих травм.

Напомним, Марина Боржемская подсказала, как не наесть бока перед Новым годом: три салата от тренера "Зважені та щасливі".

Раніше повідомлялося, колишня Узєлкова Марина Боржемська назвала кілька лайфхаків, як не забувати про спорт узимку.

Також, Маша Єфросиніна запізнилася на потяг, купила "фантомний" квиток і заглухла в пробці - це лише початок: "Ось така х*йня, малята...".