Нещодавно Тіна Кароль розповідала про те, скільки всього вдалося зробити, завдяки пожертвуванню українців у фонд її імені.

Вони допомогли багатьом онко-лікарням у різних містах України, включаючи Харків, Одесу, Львів, Чернівці тощо – на суму 1,5 млн гривень. Також Тіна заявила про квартиру, подаровану сім'ї дев'ятирічного хлопчика, який якийсь час вів щоденник із підвалу будинку у Маріуполі. Зараз виконавиця трохи відійшла від теми війни, щоб показати себе - з різних ракурсів, з усмішкою на обличчі... такою, якою вона є.

Тіна Кароль та Юлія Саніна, фото: Знай.ua
Тіна Кароль та Юлія Саніна, фото: Знай.ua

На одному зі знімків Тіна постала з папірцем на лобі. Вона не збрехала, на думку шанувальників, адже там напис "Богиня", що багато в чому його описує.

Потім артистка зняла себе, сидячи в машині, на шляху кудись. Вона склала ноги в позі лотоса і залишила там одну свою руку, другою притримуючи телефон, щоб зробити знімок. І наостанок Тіна Кароль зняла себе у великому дзеркалі, у топіку і в штанах у квіточку. Можна помітити, що вона дуже схудла, оскільки на животі шкіра не пружна.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Але що цікаво — в грудях Тіна ніяк не змінилася.

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

Нагадаємо, Тіна Кароль посміялася над Юлею Саніною, коли та була ще дитиною: "Доплакала до великої сцени"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль вирішила омолодити себе, замість уколів краси - хліб: "Це не підходить, одразу"

Знай.ua писав, Тіна Кароль благає українців не їсти це на Новий рік і вимкнути Зеленського: "У 12 сісти і наїстися майонезного"