Українська співачка Настя Каменських, яка співає під псевдо NK, виїхала з України та перебуває у Лондоні.

Співачка розмістила декілька фото на своїй сторінці в Instagram, з кадрами на вуличках столиці Великої Британії. Настя Каменських не лише успішна співачка, але й популярна блогерка, за її сторінкою у соцмережі спостерігають 5,4 млн шанувальників.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

У своєму дописі співачка вирішила зізнатися, як змінилося її життя та філософія сприйняття світу, після того, як війна увірвалася в наш дім. Настя зазначила, що раніше в ці дні підбивали підсумки, та складали плани на майбутнє, але все, що мало якийсь сенс ого втратило.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Дуже прості та банальні раніше речі, які багато хто з нас приймав за належне — отримали нову цінність. Мабуть, кожен зрозумів, що найдорожче — це наше життя та рідні поруч. Сьогодні я вдячна за можливість жити, бачити рідних та продовжувати творити. І я точно знаю, що жоден з нас не буде вже ніколи таким, як раніше.

На одному з фото, які виставила Каменських, вона позує біля найвеличнішого українця - князя Володимира Великого, чий пам'ятник знаходиться у Лондоні.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

У коментарях підтримали співачку:

"Ми точно стали кращими, відбудуємо Україну, і вона стане кращою країною у світі", "Така стильова, на останніх двох фото ти прям вау вау", "Чому Настя скрізь одна? Де Потап? Вони більше не разом чи що?"

Настя Каменських, коментарі. Фото: Instagram
Настя Каменських, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Настю Каменських підозрюють у вагітності: співачка натякнула на зміни всередині

Як повідомляв "Знай.ua" нестаріюча Людмила Балан нарешті зізналася, Тіна Кароль втратила феноменальну свекруху.

Також "Знай.ua" інформував, Настя Каменських припинила роздягатися і "воскресила" Жанну Фріске.