Відома українська співачка та власниця ідеальної фігури Оля Полякова запросила українок займатися разом з нею, та підтягнути свої фігури.

Оля Полякова зробила анонс на який чекали майже всі її шанувальниці. НА своїй сторінці в Instgaram Полякова має 2,8 млн підписників, частина з її шанувальників обожнює слідкувати за оновленнями зірки, а вона не втомлюється радувати підписників новими історіями та проєктами.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Добрий вечір, мої любі! "ПоляБачення" повертається до вас вже завтра об 11:00! Заходьте на мою Інстаграм сторінку та вмикайте прямий ефір. Проведемо тренування разом. Слідкуйте за анонсами! - написала Полякова.

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

У коментарях можна прочитати, що пропозиція співачки більше ніж актуальна.

"Не повірите!! Я вже 2 міс займаюся за старими тренуваннями, які ви знімали 2 роки тому, і тут така новина!!! Аааааа! Я така рада, це найкраще, що могло статися цього року!", "Ураааа як я чекала це", "Це найкращий подарунок на новий рік, чекаю ефіру більше ніж сам новий рік", "Побачила "ПоляБачення", і подумала що "Правда або дія" повертається. Але то напевно зараз буде недоречним", - написали шанувальники.

Оля Полякова, коментарі. Фото: Instagram
Оля Полякова, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова відповіла на чутки про розлучення із чоловіком: "Не можемо один одного витримувати".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна зізналася, на що її штовхнула Оля Полякова: "Ні за що! Таких мільйон!".

Також "Знай.ua" інформував, Оля Полякова дала помацати себе за попу, поки вона грає язиком перед хлопцем.