Відома українська акторка, а також зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила підбити трохи підсумки минулого року. 2022 рік став справжнім випробуванням для мільйонів українців.

Про це вона розповіла у спеціальній рубриці від телеканалу TET, та опубліковано ролик на сторінці компанії в соціальній мережі Instagram .

Цей рік добігає кінця, і всі українці мають надію на те, що наступний принесе нам не лише щастя, а й перемогу. Завдяки нашим ЗСУ це обов'язково станеться, а поки що треба трохи зазнати.

Але, яким би жахливим не був цей рік, він усіх нас загартував і багато чого навчив. Своїм досвідом поділилася актриса Ірина Сопонару.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Цей рік навчив мене цінувати те, що я маю. А ще навчив радіти маленьким речам. Таким, наприклад, коли вмикається світло. Я дуже тішуся. Ірина Сопонару

Цей рік справді змінив кожного з нас. Все те, що було важливим раніше - сьогодні здається дрібницею. Проте, не варто впадати у відчай, оскільки попереду нас точно чекають добрі часи, а на відміну від наших сусідів.

Ірина Сопонару, фото: Знай.ua
Ірина Сопонару, фото: Знай.ua

Ірина Сопонару тим часом продовжує робити все для того, щоби прискорити нашу перемогу. Вона не тільки встигає організовувати збори, а й піднімати дух наших людей різними проектами. Іноді це навіть розважальний формат, оскільки життя триває, і ніхто не має права зупинити це.

Нагадаємо, що красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару похвалилася оновленою особою

Раніше повідомлялося, що дівчинка Кравець із "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару обнадіяла українців .

Також, зірки "Жіночого кварталу" Іра Сопонару та Віра Кекелія підкорили красою у незвичайних образах .