Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару є яскравою та медійною особистістю, а отже – мішенню для злісних хейтерів. У шоу "ЖВЛ" артистка розповіла, як дає відсіч і чим захоплюються її фанати в досить провокаційній рубриці.

Ірина Сопонару, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк
Ірина Сопонару, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк

Зірка з вдячністю відноситься до численних комліментів, іноді навіть дуже пікантних щодо фігури, і порівняння зі співачкою Шакірою вона сприймає позитивно.

"Якщо ви не хочете, щоб кров із вух пішла, тоді краще цього чути", - прокоментувала Ірина свої вокальні дані.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Навіть на неприємну критику щодо гумору та худорлявості Сопонару реагує спокійно. Хейтери принижують її через маленькі груди, але Сопонару це не турбує. Зірка спритно жартує навіть на провокаційні висловлювання.

"По-перше, хто пропагує аномальний худорлявість, я не розумію. У кожного своя конституція тіла. Вибачте, що через мене у вас безсоння. Нехай вам насниться гарний сон зі мною в головній ролі, тільки не вульгарний", - відповіла Ірина на декілька коментарів.

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" відчула, що означає бути Світланою Лободою: "Роблю вигляд..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" посварилася з їжею, фанати помітили недобре

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару із "Жіночого кварталу" показала Вові Шумко свій пікантний контент: "Якщо і ви хочете..."