Відома молода українська актриса, яка здобула велику популярність завдяки яскравій ролі у серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька, продовжує дивувати своїх відданих шанувальників. Не секрет, що Дарина дуже любить, окрім своїх акторських талантів, демонструвати ще й свої косметологічні здібності. Нині про це і розповімо.

Дар'я дуже любить ділитися б'юті-секретами та смішними відео зі своїми відданими шанувальникам у соціальних мережах. Тільки в Instagram у Дар'ї понад 300 тисяч передплатників. Цього разу зірка почала розмову про якість свого волосся.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дарії Петрожицькій у мережі Instagram.

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

"Хочете прикол? Не можу "баранчика" (йдеться про стиль кучерів), у Гамбурзі дуже багато дощу, і поки я йшла додому, і поки було дуже волого у нас на концерті. Сказала так, так - "волого". що баранчик сказав мені до побачення, моїм кучерям. Всім на добраніч, і я сподіваюся, що я більше не буду б'юті-блогером, всім пока що, цілую", - заявила Дар'я.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

Однак ми не очікували такого повороту подій, сподіваємось, що Дарина продовжить ділитися новими оповіданнями, а також секретами неймовірної краси, які можна зробити своїми руками. Багатьом українкам так цього не вистачає, такого контенту не так уже й багато. Сподіваємося, що окрім школярок та Олега Машуковського у наших прекрасних жінок буде ще одна дороговказ.

Нагадаємо, кішечка хоче: зірка "Папіка" Дарія Петрожицька поділилася постільною сценою.

Раніше повідомлялося, "Я, як чмо...": чоловік Олі Цибульської пошматував кохану на задньому сидінні, зірці треба поспати.

Також, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька записала "розпакування" на саму себе: "Червоний ніс, собача шерсть...".