Актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина якось опинялася в кадрі в одних трусиках перед камерою, демонструючи всі свої "спортивні" вміння з самого ранку.

Зараз красуня подумки повернула своїх шанувальників у соціальній мережі Instagram у той час, коли повномасштабної війни ще не було... хоча у повітрі вже відчувався панічний аромат. Адже Ксенія каже про 23 лютого.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Після цієї зйомки я відразу поїхала в аеропорт, а далі почалася нова історія нашої країни. Ця неймовірна зйомка, присвячувалася нашій "Сусідці", яка нарешті стартувала в кінотеатрах... І знаєте, незважаючи на те, що це були мої останні такі гарні кучері цього року, я вірю, що це тільки початок великих змін у нашому суспільстві та нашому мистецтві. публікації.

На першому знімку вона дивиться кудись у далечінь, прочинивши рот. А на другому Ксенія постала в шикарній синій сукні, сидячи на ліжку, однією рукою притримуючи себе за сідниці.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Ксенія Мишина, скріншот: Instagram
Ксенія Мишина, скріншот: Instagram

"Шикарна жінка", "Якби ці кадри не були зроблені, наша інтелігенція - це наше все", "Яка ж ви гарна", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня "Холостячка" Мішина закинула ніжку, сховавши груди під напівпрозорою сукнею

Знай.ua писав, "Незамінна їжа...": Ксенія Мішина назвала українкам копійчані продукти, які допоможуть позбутися зайвої ваги