Популярна українська співачка Аліна Гросу розповіла, як у США виповнилася одна з її мрій. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу, яка напередодні натякнула на розрив відносин із російським актором Романом Полянським, нещодавно вирушила до США. Навіть за океаном зірка не забуває про шанувальників і періодично радує їх новими фото та відео.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

На цей раз Аліна Гросу похвалилася виконанням давньої мрії. Співачка опублікувала коротенький ролик, на якому тримає справжній Оскар. Вона зізналася, що раніше ставлення до подібних речей у неї було інше, а зараз цінності зовсім інші.

Аліна Гросу. Фото: скрін instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу. Фото: скрін instagram.com/alina_grosu

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Тримаю в руках справжній Оскар. Не свій))) але все ж таки, я завжди мріяла це зробити. Але мрії змінюються. Тепер розумію, що найбільша нагорода у світі - це не статуетки, а живі та здорові близькі, рідні, улюблені люди, їхнє щастя, їхнє світле майбутнє та чисте, блакитне, світле небо над головою Аліна Гросу

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу, яку розкритикували за виїзд з країни, в США відразу опинилась серед двох красенів: "Такі кльові хлопці".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу розповіла, яка її творчість ніколи не побачить світ, а українці розгадали причину: "Вони вже не разом".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин вирішила не розмінюватися на українців, і поїхала колядувати до Європи: макітри, звіздарі та різдвяні пісні.