Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія продемонструвала своє новорічне вбрання та заплутала шанувальників. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Камалія оновила гардероб напередодні Нового року та продемонструвала свій святковий образ. На співачці червоний светр із тематичним принтом, тапочки-олені, а також окуляри. У подібних вбраннях поруч із нею позують її чоловік Захур та дочки.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

[quote author="Камалія"]Залишилося 2 дні до Нового року, а новорічний настрій не відчувається зовсім… Але пам'ятаймо про наших діток, їм обов'язково потрібно подарувати свято! Адже наші хлопці борються за щасливе майбутнє наших дітей!

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Шанувальники оцінили образ зірки, але чомусь сплутали її з Олею Поляковою.

"Я думала це Оля Полякова", "Які ж Ви круті, обожнюю вашу родину, дуже скучила. Згодна на всі 100% з тобою, Камалія, для дітлахів потрібно зробити свято", Хороша фотографія, хороша сім'я, дітям потрібно дарувати свято! , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія в обіймах двох красенів зацікавила чимось смачненьким: "Ой, що буде, що буде ..."

Також наш портал інформував, Славі Камінської антидепресанти більше не допомагають, співачка просить порад: "Потрібно обережніше".

Крім того, ми писали, Світлана Лобода показала, у що конвертувала зароблені на концертах гроші: "Плачу від щастя".