Світлану Лободу якось звинуватили у тому, що вона досі співає російською мовою... і, більше того, слухає артистів із РФ.

Нещодавно українська виконавиця відзначила доктора Комаровського у себе в соціальній мережі Instagram, у Stories... заявивши, що чоловік у черговий раз своїми висловлюваннями потрапив туди, куди треба. Наразі артистка в Telegram опублікувала коротеньке відео, щоб показати, як вона намагається "врятувати" своїх доньок від наслідків війни... хоч на мить.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Намагаюся дітям створити новорічний настрій", - написала Світлана Лобода під відео.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На відео вона знята з молодшою ​​донькою біля новорічної ялинки. Вони разом тягнуться до неї, щоб хоч на мить здобути порцію святкового настрою. Варто зазначити, що Світлана Лобода постала в ролику в джинсах з високою талією і в топіці, що вкотре наголошує на її шикарній стрункій фігурі.

До цього Світлана називала людей "дзеркалами" і заявляла, що кожен із нас, дивлячись на друзів та знайомих, намагається розглянути себе та свої проблеми. Наразі українців легко можна розділити на кілька категорій. Більше того, все ж таки потрібно розширити список до людей з усього світу... бо там є і мутанти-людожери, і вбивці.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала, у що конвертувала зароблені на концертах гроші: "Плачу від щастя"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода продовжує слухати музику з росії: "Сиджу, вивчаю"

Знай.uа писав, Світлані Лободі нагадали про її сльози, поки вона співає російською: "Німці вдавляться"