Відома українська телеведуча Катя Осадча вирішила підбити підсумки року, згадавши, як для неї пройшов щомісяця. Також вона зазначила, що її часто охоплює паніка, але вона знаходить засіб від зневіри. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катя Осадча зізналася, що 2022 залишив в основному сумні спогади, але був для неї дуже продуктивним. Місяці війни відбилися на її стані, тому вона нерідко впадає в паніку, але впорається з нею допомагає "чарівний пендель", у вигляді списку про виконану роботу, який вона склала під кінець року.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Рік, коли не хочеться висновків, не хочеться згадок, адже згадки здебільшого сумні… Сіла згадувати, як для мене пройшов кожен місяць цього року. Я часто впадаю в паніку, що зроблено мало, що все йде не так і не туди, тому саме для себе пишу цей перелік, щоб у хвилини зневіри давати собі чарівний пендель Катя Осадча

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Катя Осадча зізналася, що записати, як минули для неї місяці війни, вона вирішила, щоб дивитися на список і прагне зробити ще більше добрих справ.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Горбунова Катя Осадча зізналася, які подарунки викликають у неї сльози: "Немає більшої цінності, ніж..."

Також наш портал інформував, що Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємося на долю".

Крім того, ми писали, дружина Горбунова Катя Осадча захотіла скасувати Новий рік, але "одумалася" заради дітей: "Після обстрілів..."