Кім Кардаш'ян готова жити на дикій стороні. Засновниця Skims розповіла, що починає розслаблятись, вживаючи напої, які зазвичай не п'є.

"Я почала трохи пити у віці 42 років. Кава та алкоголь", - поділилася вона минулого тижня у випуску "The goop Podcast" Гвінет Пелтроу. - Я відчуваю, що мені просто потрібно трохи розслабитись”.

Кардашян розповіла, що хотіла б змінити своє життя через постійний робочий режим.

"Я просто відчуваю, що багато працюю і зосереджуюся... весь день після школи, тоді це схоже на зустрічі з продукту, тестування речей, зустрічі з упаковки і таке інше для Skims" , - зазначила вона, додавши, що їй "не комфортно просто лежати і не робити нічого.

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест, кадр з кліпу
Кім Кардаш'ян та Каньє Вест, кадр з кліпу

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Отже, моя версія цього полягала в тому, щоб провести деякий час з моїми друзями, випити і залишитись трохи довше, коли я, ймовірно, не зробила б цього раніше".

Хоча Кардаш'ян поділилася, що її улюблений напій – текіла, вона зізналася, що не заграється з алкоголем.

"Це просто має бути трохи ананаса та трохи текіли" , - зазначила вона.

Раніше цього року фанати миттю побачили, як зірка шоу "Кардаш'ян" випиває текілу під час святкування 25-річчя своєї сестри Кайлі Дженнер.

У відео TikTok, опублікованому в обліковому записі засновниці Kylie Cosmetics, можна побачити, як Кардашьян тримає шот в одній руці та склянку соку в іншій.

@kyliejenner

best bday 🦋🦋

♬ original sound - Kylie Jenner

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян вирішила розірвати всі контакти з Balenciaga після пропаганди інтиму з дітьми: "Немає місця у суспільстві".

Раніше ми повідомляли, що Кім Кардаш'ян зайнялася інтимом із Пітом Девідсоном на честь 88-річної бабусі.