Відома українська співачка Ірина Білик під час війни активно допомагає рідній країні та виступає на благодійних концертах, але також не забуває радувати віддану публіку в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч людей.

Ірина Білик з'явилася у компанії свого колишнього коханого, шоумена Діми Коляденко, з яким свого часу була разом близько 3 років. Хоча між ними збереглися дружні стосунки, своїм спільним відеороликом вони підігріли чутки про можливе возз'єднання.

Білик та Коляденко, скріншот з відео
Білик та Коляденко, скріншот з відео

Артисти під романтичну пісню Наді Дорофєєвої "Щоб не було" влаштували "танець" сосисок, що цілуються.

У рядках співається про почуття, що спалахнули, яким ніщо непідвладне. При цьому вони стояли дуже близько один до одного і були в доброму гуморі, але жодних коментарів не давали.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

@irina_bilyk

♬ Щоб не було - DOROFEEVA

Шанувальники почали вітати пару з возз'єднанням та бажати Ірині та Дімі успіху у стосунках. Багато хто згадав, як шоумен довгі роки добивався зірку і, мабуть, нарешті розтопив її серце.

Коментарі - tiktok.com/@irina_bilyk
Коментарі - tiktok.com/@irina_bilyk

Про цю парочку завжди говорили дуже багато, адже їхні стосунки були насичені пристрастю, ревнощами та великим коханням. Чоловік неодноразово пропонував співачці вийти заміж, але вона завжди відмовлялася, за що він називав її "Іра-Динамо".

Нагадаємо, Ірина Білик у Празі похвалилася обручкою разом із Дімою Коляденко: "Старе кохання не іржавіє"

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик зізналася, що пов'язує її маму та Діму Коляденко: "Бо я люблю"