Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов радує шанувальників не лише чуттєвими піснями, а й свіжими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Олександр Пономарьов розмістив кумедний відеоролик, який зняли його віддані фанати. У кадрі він із великим апетитом насолоджується шаурмою на метро "Лісова" у Києві.

"Простий український чолов'яга не соромиться, хаває собі шаурму на Лісній", - говорит девушка за кадром.

"Двійник" Олександра Пономарьова, скріншот з відео
"Двійник" Олександра Пономарьова, скріншот з відео

Дехто може подумати, що це його двійник і чоловік справді трохи схожий на артиста, але сам він дав зрозуміти, що це далеко не так. Більше того, Олександр підтримав жартівників і заявив, що любить їсти шаурму в іншому місці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Зазвичай на Солом'янці їм 😅", - написав Пономарьов.

Багато підписників співака не погодилися з автором цього відео і зазначили, що Олександру під 50 років, а хлопець у кадрі виглядає набагато молодшим, але декілька кумедних жартів у відповідь все ж таки відпустили.

Коментарі - instagram.com/ponomaryovoleksandr/
Коментарі - instagram.com/ponomaryovoleksandr/

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо з Пономарьовим оточили турботою тих, хто найбільше її потребує: "Заїхали до хлопців"

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Горбунов із Дзидзьо та Пономарьовим похвалилися гідним результатом своїх концертів: "Поїхали на передову"

Також портал Знай.ua писав, що DZIDZIO та Олександр Пономарьов "розірвали" Чехію та підняли величезний український прапор: "Слава Україні!"