Відома українська співачка Світлана Тарабарова попри свою вагітність веде активний образ життя. Вона їздить на фронт до захисників та записує нові пісні, та разом з тим виховує своїх діток.

Кадрами запису пісні "Вистоїмо" вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Світлана популярна в мережі, адже за її сторінкою спостерігають майже 600 тисяч читачів. У коментарях до відео співачка написала:

Світлана Тарабарова, фото Знай.ua
Світлана Тарабарова, фото Знай.ua

Вистоїмо, іншого шляху в України немає. Як ви, мої рідні?

Відео Світлана зняла у студії біля ялинки, з музикантами, які, так само як і Світлана, знімалися у чорних вбраннях з червоним капелюхом Санта Клауса.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У відповідь шанувальники залишили багато коментарів, де висловили свою підтримку, та поділилися враженнями щодо пісні та своїх сподівань завершення війни, яку розпочала кровожерлива російська федерація.

"Дуже чекаємо, коли Мелітополь буде вільним! Чекаємо коли вся Україна буде вільна", "Ви символ української жінки, яка працює, виховує, дбає і дає нове життя", "Вистоїмо і переможемо, іншого шляху немає", "Така світла, тендітна і водночас така сильна", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і що залишається за кадром: "Від токсикозу та...".

Як повідомляв "Знай.ua" Світлана Тарабарова зробила це попри вагітність, шанувальники крутять пальцем: "Це ризик".

Також "Знай.ua" інформував Світлана Тарабарова з "Real O" показала вагітний живіт і поділилася досвідом: "Зростає нове життя".