Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова зі своїм чоловіком зараз перебувають у мрійливому очікуванні на появу третього малюка на світ. Артистка рідко робить на цьому акцент у соцмережі, а більше віддається допомозі рідній країні та активно підтримує земляків. Але цього разу вона вирішила все ж таки поділитися тим, як почувається.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Зірка зізналася, що ця вагітність, на відміну від двох попередніх, не дається їй легко, як багатьом може здатися. Її мучить токсикоз, що часто буває у майбутніх мам, а також виникла інша проблема, про яку вона вирішила промовчати.

"Майже завжди за кадром залишається героїчний труд мам, які відбиваються від токсикоза та безлічі інших "приємних" сюрпризів, які супроводжують цей період. Мені, насправді, третя вагітність дається важче за попередні.. Щойно поборола токсикоз, як почалися нові пригоди … і не зовсім позитивні", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Тарабарова показала фото, де вона хапається за живіт із відкритим ротом і явно відчуває щось неприємне, а на тлі її чоловік грається з дітьми. Зважаючи на все, у них була сімейна фотосесія.

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова повернулася у дитинство, влаштувавши зимові забави із сином та донькою: "Вчать жити"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова розповіла, як жила в страху за життя рідних в окупації, будучи вагітною: "Біль одна на всіх"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова розповіла про реакцію Регіни Тодоренка на війну: "Наші люди такого не пробачають"