Відома співачка Аліна Гросу регулярно тішить шанувальників своєю творчістю та свіжими постами у Instagram, де за нею стежить близько 460 тисяч людей. Крім музики, вона також займається акторською майстерністю та успішно знімається у серіалах.

Аліна Гросу у новий 2023 рік увійшла з певною метою – потішити фанатів свіжим та розважальним контентом.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Вона зазначила, що таким чином можна підтримати дух і внести в життя земляків хоча б краплю позитиву, адже трагічні події зараз відбуваються день у день.

"Я зараз працюю над новими піснями. І мені важлива ваша думка", - повідомила співачка.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Зірка поцікавилася у шанувальників, яку пісню вони хотіли почути, і підкинула сама декілька варіантів - танцювальну, душевну, сумну чи веселу. Зважаючи на все, Аліна рішуче налаштована дивувати всіх у новому році.

Слухачі майже в один голос заявили, що навколо і так багато болю та смутку, тому пісня має бути позитивною і, можливо, про силу жінок.

"Досить нам страждань", - написала одна з шанувальниць Гросу.

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/
Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу помацала пальцями бажану штучку, Полянський таке і не снилося: "Завжди мріяла"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Гросу розповіла, яку її творчість ніколи не побачить світ, а українці розгадали причину: "Вони вже не разом"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Гросу покрасувалася формами в сукні, що облягає, щоб Полянський зрозумів, що втратив: "На висоті"