Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Jerry Heil на радість шанувальників повідомила, що після падіння в оркестрову яму її ребро майже зрослося, тому 2023 вона починає з бойовим настроєм і вже готує щось особливе.

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Співачка нагадала про те, що відносно нещодавно стала єдиною представницею України в престижній європейській премії MME AWARDS для виконавців-початківців, які задають музичні тренди в Європі.

"Вражаюче, але мене номінували в JURY AWARDS, GRAND JURY AWARD та PUBLICCGOICE AWARD і я дуже хочу здобути цю перемогу! Ви вже голосували, коли я розповідала вам про це з Бостона✊🏼 Лишилося дотиснути", - написала Яна Шемаєва.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Українці можуть допомогти артистці здобути бажану перемогу. Вони мають час до 6 січня - тоді відбудеться фінал онлайн голосування, а сама премія буде в Нідерландах.

"Чому впевнена, що нам вдасться зробити це! Нехай 2023 почнеться перемогами для України 🎄💙💛" - додала співачка.

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil впала в оркестрову яму: співачка покалічилася

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil знайшла у Лос-Анджелесі того самого, хто втілить усі її мрії: "Прямо тобі у вушко"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil розповіла, як відзначився один хлопець у США та як вона змусила щебетати українців: "Запам'ятаю на все життя"