Олексій Завгородній розповів про новорічний настрій у житті кожної людини. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український артист та учасник гурту Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, частенько радує шанувальників різними фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Іноді він спілкується з ними у форматі сториз.

Алексей Завгородний, фото: Instagram
Алексей Завгородний, фото: Instagram

31 грудня 2021 року, коли всі знаменитості вітали українців із Новим роком, Завгородній також відзначився та опублікував фотографію на тлі маленької штучної ялинки. У підписі до посади він повідомив, що новорічний настрій створюється людьми.

"Якщо шукаєш новорічний настрій — згадуй дитинство. Це час, коли з першим снігом та першими мандаринами на полицях магазинів наступало відчуття казки. Ошатна ялинка, подарунки від рідних, марафон «Один вдома» та затишні посиденьки — для мене це одні з найтепліших спогадів у житті. Тоді здавалося, що казка з'являється сама. Насправді ми її створюємо", - зазначив він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарі миттєво прибігли його шанувальники: "Тепер треба буде з Позитивом, як Потап з Настею", "О, то це поряд з тобою дрібним твоя мати?", "Зайчик і мама", "Радійте кожному дню і відчуття щастя і свята буде прибувати з вами. Обіймаю вас", "Це випадково не ти на цукерках Кіндер?"...

Нагадаємо, що "колишній" Наді Дорофєєвій відгукнувся з темряви новими хітом: "Йоу, нічого страшного...".

Раніше ми повідомляли, що Позитив упевнений, що ворог ніколи не подолає українців через одну особливість: "Сотні одиниць техніки".