Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько якось звертала увагу на Олексія Арестовича.

Спочатку він допомагав багатьом громадянам, заспокоюючи, що стосується ходу повномасштабної війни ... потім, як виявилося, почав дратувати людей тим, що занадто багато бреше і так далі. Нині не про це. Анастасія Приходько виставила відео з виконанням її однієї із найпопулярніших пісень під назвою "Мамо".

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

"Пісня про маму посідає особливе місце не лише в культурній спадщині українців, а й є візитною карткою Анастасії Приходько. Це один із способів висловити свою подяку найріднішій людині у світі, тому не дивно, що українська музика багата сумними та веселими композиціями про маму", - йдеться у публікації Анастасії Приходько.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео Анастасія з'явилася на одному із старих концертів, який показували на телеканалі "Інтер".

У коментарях не багато хто оцінив повернення в минуле і текст про маму, таки подякувавши Анастасії Приходько за цю композицію та привітавши всіх з Новим Роком.

Нагадаємо, "Тільки перемога": улюбленець Приходька Олег Машуковський озвучив те, що тримають у собі мільйони українців

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько зізналася, як їй все набридло і показала толерантність українців: "Мене за***ло!"

Знай.uа писав, улюбленець Приходько Олег Машуковський примчав на допомогу до спітнілого Артема Пивоварова: "Рідний..."