Зірка серіалів "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк оголив торс та вразив українок неймовірною формою. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк знявся у багатьох проєктах, тому має величезну армію шанувальників, які активно стежать за його життям. Він, у свою чергу, намагається постійно бути з ними на зв'язку, радувати новими фото і ділиться тим, що на душі.

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube

Так, цього разу Тарас Цимбалюк вирішив вразити шанувальниць вельми гарячим фото. Актор постав у кадрі з оголеним торсом і пограв на камеру кубиками преса. Він наголосив, що фото було зроблено до Нового року їм пожартував, що після олів'є втратив форму.

Настав час відновити форму? Чи продовжуємо їсти олів'є та фастфуд?) Я, поки, вибираю другий варіант… ) ps Фото зроблено перед новим роком Тарас Цимбалюк

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Українки залишилися в захваті від напівоголеного актора і закидали його компліментами.

"Хіба можна бути таким гарячим?", "Це пожежа", "Ви у чудовій формі!", "Красень", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк відверто розповів про тяжку долю акторів: "Вимушені таксувати".

Також наш портал інформував, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" розповів про популярність серед росіян, але відхрестився від такої слави: "Примітивні".

Крім того, ми писали, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк показав нову кохану: "Тітка на ботоксі".