Відома українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко здалася шанувальникам в одному лише рушник і розповіла про стрес, який їй довелося пережити. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталка Денисенко намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками та показує їм, що відбувається у її зірковому житті.

Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/

Цього разу Наталка Денисенко видалася шанувальникам у досить пікантному вигляді. Зірка позує на ліжку в одному рушнику, ймовірно, фото вона зробила відразу після душу. Актриса поділилася, що останні дні для неї видалися дуже складними, довелося пережити сильний стрес, і вона навіть думала, що в результаті захворіє, але все обійшлося.

Наталка Денисенко. Фото: скрін instagram stories
Наталка Денисенко. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Я чекала, що захворію, тому що дуже втомилася перед новим роком, було багато відповідальності: за синочка, за посилки для хлопців на передову, за переїзд та фінальна крапля це стрес, який ми пережили у новорічну ніч - у нас тремтіли вікна, звуки були такі сильні Наталка Денисенко

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Аня Сагайдачна та Артур Логай зайнялися корисною та приємною справою у темряві: "Ми повинні..."

Також наш портал інформував, Андрій Фединчик на п'яну голову побився на дорозі, Наталка Денисенко висловилася про чоловіка: "Йому дуже погано".

Крім того, наш портал інформував, хрещеник Олесі Жураковської з Росії зворушив актрису своїм антивоєнним листом: "Людина не пов'язана з національністю".