Відома українська акторка, гумористка, зірка "Жіночого кварталу" та улюблена героїня телеглядачів шоу "Одного разу під Полтавою" Тетяна Песик, яка нещодавно побувала на екскурсії конопляної ферми в Канаді, продовжує радувати своїх відданих шанувальників у соціальній мережі Instagram. Тут дівчина має майже 480 тисяч передплатників.

На цей раз Таня вирішила підняти настрій своїм шанувальникам, які відходять від новорічних свят. Тут є все – і філософія, і гумор, і навіть трохи психологічних моментів. Пристрасті розпалюються.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тетяни Песик у мережі Instagram.

Stories Тетяни Песік, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Песік, скріншот: Instagram

Також можна помітити, що Тетяні Песик у Канаді не так вже й весело, дівчина вирішила опублікувати в соціальній мережі смішну картинку, на якій багато шанувальників зірки можуть впізнати себе перед холодильником. А тут уже мова не про продукти чи їжу, а про те, що багато хто шукає, іноді навіть "копають".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Проте з Тетяною Песик не потрібні жодні психологи, дівчина знає, що треба робити, коли несподівано приходить смуток – потрібно додати до життя трохи гумору.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".

Раніше повідомлялося, Тарас Стадницький та Віктор Гевко з "VIP Тернопіль" повторили легендарних The Beatles: "Для ЗСУ".

Також, "Це розрив, все легально": Тетяна Песик пішла у всі тяжкі на фермі з марихуаною.