Відомий таролог та екстрасенс Макс Гордєєв показав, як визначити свій персональний аркан таро на 2023 рік.

На сторінці в Instgaram Макс Гордєєв розмістив методику визначення та всі 22 аркани, які можуть випасти при визначенні.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Для того, аби обрати те, що підготувала вам доля, слід взяти 2023 рік та додати кількість років. Наприклад, 2023 + 35 = 2058, при додаванні отримуємо цифру не більшу ніж 22 (якщо більша то слід від неї відняти 22). В прикладі, вийшло 2+0+5+8=15.(аркан Диявол).

Значення Арканів

І Чаклун Рік досягнень, закладка циклу, розкриття потенціалу. Рік не можна "пропустити", необхідно закласти основу для подальших 20 років життя. Тверда воля і Віра в себе, керована любов'ю і розумом, приведуть до поставленої мети і захистять від небезпек на шляху.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

ІІ Верховна Жриця У цей рік не можна робити різких необдуманих дій. Слід бути обережним тому, що вийшли на перехрестя доріг. Слухайтеся інтуїції, внутрішнього голосу, не намагайтеся осягнути неосяжне.

ІІІ Імператриця Рік емоційного та фінансового розвитку, стабілізація в домашніх справах. Хороший рік для стосунків і сім'ї. Якщо тверезо дивитися на те, що відбувається, розв'язувати питання мирним шляхом, на вас чекає успішний результат.

ІV Імператор Рік праці, практичного втілення в життя, знадобляться розважливість, чіткий аналіз ситуації, дії за планом, і в рамках закону. Рік, коли необхідно брати на себе відповідальність і впроваджувати дисципліну.

V Ієрофан Рік вимагатиме терпіння розв'язання чужих проблем і духовного розвитку.

VI Закохані Подорожній на роздоріжжі настав час зробити вибір визначити куди ви хочете далі рухатися із ким на вас впливатимуть протилежні сили які однаково спокушає вас вибір доведеться здійснити самому.

VII Колісниця Рік реалізації того, що ви довго готували зволікати не можна цього року знадобиться рішучість, дипломатія, мистецтво маневру, вмінням використовувати будь-які можливості.

VIII Справедливість Рік юридичних справ, договорів, переговорів. Той, хто посіяв добро його і пожне. Ну, а хто навпаки — хай ображається сам на себе. Рік вимагатиме чесного неупередженого підходу до життя.

IX Відлюдник Рік духовного зростання, усамітнення, можливо відсторонення від активних дій, підбиття підсумків і виправлення помилок. Необхідно сформувати свою кінцеву мету.

X Колесо Фортуни Поворотний рік для зміни життя радикально, можна очікувати непередбачуваних подій, прийшла пора змін. Не треба чинити опір, прийняти як дар небес.

XI Сила Необхідно зібрати внутрішні ресурси, навести лад у всіх сферах життя, поліпшити фізичну форму і психічний стан, діяти з рішучістю, тоді ви точно переможе.

XII Повішений Рік, коли важливо подивитись на все під іншим кутом, зробіть якусь жертовність добровільно. Наприклад, візьміть аскезу, відмовтеся від чогось тому, що це допоможе вийти на новий рівень, не втручається в те, що відбувається, а просто спостерігайте.

XIII Смерть Рік поступової зміни внутрішніх трансформації, ваша лялечка перетворюється на метелика. Ви виходите на наступний етап, неважливо, яким виявився результат з вашої точки зору. Важливо те, що ви переступите певний бар'єр, після цього вам відкриється справжній сенс того, що з вами відбувається

XIV Поміркованість Рік підбиття підсумків, ревізії, після минулого руйнівного року. Поспішати не варто, треба подумати, зважити, зачекати, оскільки дії зараз будуть мати доленосні наслідки.

XV Диявол Рік пристрастей і спокус, може запропонувати вам неймовірні можливості та великі гроші. Знадобиться досвід минулого. Розвивайте харизму та волю, на вас чекає успіх.

XVI Вежа Рік радикальних зрушень, перетворень, очищення, початку нового етапу. Те. що буде зруйноване цього року або не йтиме в руки — не ваше і від цього потрібно відмовитись. Ідіть туди, куди вас кличе душа, не шкодуючи про минуле, адже для того, щоб збудувати будівлю треба спершу очистити місце на якому вона стоятиме.

XVII Зірка Доленосний рік, здатний, у підсумку, перевернути ваше життя. Цього року небеса відкривають вам свої таємниці, пов'язані з вашою долею, призначенням, важливо, що відбувається навколо вас і всередині вас.

XVIII Місяць Рік роботи зі страхами і пошуку важливих орієнтирів. Розвивайте уяву, не бійтесь помилок, знайдіть у собі внутрішні сили та йдіть на зустріч світу. Найважча година перед світанком.

XIX Сонце Рік максимальних можливостей, щоб не відбулося цього року вам все на користь. Дозвольте собі те, у чому ви себе обмежували і виражайтесь у яскравих променях Сонця.

XX Суд Початок нового життя переродження очікування з нетерпінням змін іспит і розподіл розпочато прийміть їх, бо тільки з ними можливо йти у майбутнє.

XXI Світ Рік остаточного завершення циклу, крапки над і, перехід на новий рівень, мир і гармонії в душі допоможуть реалізувати мрії. Ви вільні, можлива зміна місця проживання або роботи відкриття нових сторін світу.

XXII Блазень Рік підготовки до нового етапу, роздоріжжя, вибір шляху, абсолютно нові обставини і можливості. Ваша душа знає, але ви цього ще не усвідомили. зВам необхідно проба пера. Доведеться зробити крок у невідомість.

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс Макс Гордєєв попередив про серйозні "прильоти" в 2023 році: "Будуть гатити".

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Гордєєв розповів, коли може закінчитися війна: "Все залежить від...".

Також "Знай.ua" інформував екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про небезпеку в новорічну ніч: "Ворог не спить"