Співачка Аліна Гросу, яка після довгого перебування в Україні таки виїхала за кордон, зізналася, що тепер знає, що хочуть від неї шанувальники та готова дивувати.

На своїй сторінці в Instagram, де за співачкою спостерігає понад 465 тисяч шанувальників, Аліна Гросу похвалилася новою фотосесією. Вона зробила декілька кадрів на сцені, на тлі вічнозелених пальм.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Дівчина має прекрасний вигляд, подорож до США явно пішла їй на користь. У дописі дівчина написала, що запитувала у шанувальників, які їй краще співати пісні, і з'ясувалося, що частина хоче танцювальні, а частина - сумні. Зірка вирішила здивувати обидва запити слухачів.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Друзі мої, читаю всі ваші коменти, всі повідомлення в діректі. Зрозуміла, що пісні потрібно різні, бо половина з вас хоче більше танцювальної музики, а інші сумну та душевну. Вже знаю, що це буде, і почала готувати їх. Скоро здивую. Про Абракадабру теж пам’ятаю, обов’язково сама її перекладу, чи краще зробити конкурс на самий цікавий переклад українською чи англійською мовами? У вас є бажання спробувати себе в авторстві? - написала Аліна.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

У коментарях відгукнулися на пропозицію перекласти текст пісні українською.

"Так звісно. Я непогані тексти пишу і я в цьому впевнений. Чекаю семпл в дірект і під нього напишу слова", "Дуже велике бажання спробувати себе в авторстві", "Чекаємо з нетерпінням Абракадабру", "Аліна , чекаю нову пісню від тебе!", - написали в коментарях. на запитання про Романа Полянського, Аліна так і не дала відповідь.

Аліна Гросу, коментарі. Фото: Instagram
Аліна Гросу, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Аліна Гросу увірвалася у 2023 рік з новими силами, забувши про Полянського: "Досить страждань".

Як повідомляв "Знай.ua" Аліна Гросу помацала пальцями омріяну штучку, Полянському таке й не снилося: "Завжди мріяла".

Також "Знай.ua" інформував, Аліна Гросу покрасувалася формами в облягаючій сукні, щоб Полянський зрозумів, що втратив: "На висоті".