Дуже відома українська танцівниця та хореограф, зірковий тренер популярного на телебаченні шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар продовжує радувати своїх численних шанувальників у соціальних мережах. Лише у мережі Instagram у Катерини понад 330 тисяч унікальних підписників.

Цього разу Катя Кухар вирішила показати теплий святковий знімок із дочкою Анастасією. Зоряна мама і дочка позують на фоні красиво прикрашені ялинку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар у мережі Instagram.

Публікація Катерины Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерины Кухар, скріншот: Instagram

"Салати доїли, фільми подивилися (до речі, маю непогану добірку, якою поділюсь), задовольнила свій рідкісний guilty pleasure - полежати в ліжку дивлячись Netflix. Мала невелику відпустку і встигла сформувати безліч планів та цілей. Це затишшя в житті непогано допомогло" — відзвітувала про свої плани та святкові канікули Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Можна помітити, що віддані шанувальники та друзі Катерини почали активно коментувати публікацію: "Фотографія заряджає позитивом і приємними емоціями!", "Чекаємо на добірку"", "Катерино, я теж переглянь всю новорічну добірку від Netflix".

Нагадаємо, Дантес був у відносинах з однією відомою телеведучою, замішана і СБУ: "До того, як одружився з Дорофєєвою".

Раніше повідомлялося, "Це дар...": зірка "Танців зі зірками" Катерина Кухар підказала, як правильно обирати друзів.

Також, Ілона Гвоздєва з "Танців із зірками" в дивовижній сукні затаїла подих напередодні свят: "Корпоративи".