Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, який більше відомий під сценічним псевдонімом Фагот перетворився на фольклорного персонажа та вигадав, як насолити загарбникам. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Фагот постійно підтримує зв'язок із шанувальниками, зокрема використовує для цього соцмережі. Він ділиться важливими новинами з творчого життя, а також нерідко тішить особистими фото.

Фагот. Фото: скрін youtube
Фагот. Фото: скрін youtube

Цього разу музикант вразив українців яскравим фото, на якому з'явився образ фольклорного персонажа. Артист зазначив, що зараз у країні йде війна, зокрема за культуру, традиції та мову, тому культурний фронт дуже важливий для всебічної перемоги над супротивником.

Фагот, фото: Instagram
Фагот, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Я вірю, що наш культурний фронт – це одна з тих фундаментальних речей, яка неймовірно дратує ворога і змушує кидати назустріч українській зброї дедалі більше свого гарматного м'яса. Але в нас будуть завжди і пісні в пулі, щоб захистити своє Фагот

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" похвалився несподіваними результатами колаборації з легендарними Pink Floyd: "Збожеволіти можна" .

Також наш портал інформував, Тарас Тополя з "Антитіл" похвалився незвичайним "презентом" від маленьких шанувальниць: "Беріть приклад".

Крім того, ми писали, Віктор Павлик заспівав нову пісню, присвячену найріднішій людині: "Пробиваються квіти крізь уламки дня" .