Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський продовжує ділитися серією архівних відео.

Він уже торкнувся одного інтерв'ю 1999 року, щоб нагадати молоді про необхідність навчатися у найкращих. Потім Михайло перенісся на 10 років уперед – 2009 року. Тоді виконавець порадив не бути надмірно скромними, щоб не занапастити себе.

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

Зараз Поплавський залишився на тому ж місці, у 2009 році, ще в одному інтерв'ю, щоб розповісти про те, що з дитинства він займався різною діяльністю, поки намагався знайти себе.

"Працював помічником комбайнера, муляра. Закінчив ПТУ номер 25 у Горлівці, потім працював машиністом електровоза в шахті. Після армії я очолив сільський будинок культури, а потім районний", - пише Михайло Поплавський у публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

"Працювати машиністом електровоза в шахті, мабуть, дуже важка праця!", "Комунікабельність – це дуже важливо. Це запорука успішності людини!" батьки", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Михайло Поплавський похвалився, як молоденькі студентки не дають йому занудьгувати: "Хейтери, заздріть"

Як повідомляв "Знай.uа", Михайло Поплавський вирядився в блакитний піджак і дав поради юним красуням: "Інші намагаються проявити до вас симпатію"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський втиснувся між студенток і розплився в усмішці від насолоди: "Неможливо відірвати"