Популярний російський гуморист, телеведучий та шоумен, який розпочинав свою кар'єру ще разом із Михайлом Задорновим, а також який нещодавно пародував українського президента Володимира Зеленського, ну і звичайно – чоловік легендарної Алли Пугачової Максим Галкін розкрив правду про свою національну приналежність.

Про це стало відомо завдяки публікації на YouTube-каналі "Юзефович", де Галкін побував у гостях.

Максим Галкін, кадр із інтерв'ю
Максим Галкін, кадр із інтерв'ю

Чоловік Алли Пугачової розповів про своє єврейське походження. Батька гумориста, перспективного офіцера, застерігали від шлюбу з єврейкою.

Навколишні були певні, що дружина-єврейка загубить його кар'єру. Чоловік все ж таки одружився з коханою і не прогадав. Кар'єра його стрімко пішла вгору, він дістався генерал-полковника.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Максим Галкін, фото з Instagram
Максим Галкін, фото з Instagram

Нагадаємо, що Максим Галкін не побоявся гідно відповісти на "Слава Україні": на Росію заллються жовчю.

Раніше ми повідомляли, що Максим Галкін похвалився дорослим захопленням сина Гаррі: "Надихаючий процес".

Також стало відомо, що Алла Пугачова розплакалася через Філіпа Кіркорова, заміжжя довело: "Галкін ставиться, як до мами".