Скандально відомий путініст, який підтримує агресію Росії проти України, солдат змішаних єдиноборств Олександр Омеляненко знову відзначився фриковим вчинком. Справа в тому, що Олександр приїхав до Дубаю з нібито "російською" землею.

Так званий спортсмен, якого вже звинувачували в насильстві та непристойній поведінці, вирішив розкидати пляжем цю саму "землю".

Про це стало відомо завдяки відео, яке розлетілося Telegram-каналами з рашистською риторикою.

Олександр Омеляненко, скріншот: Telegram
Олександр Омеляненко, скріншот: Telegram

"Здрастуйте-здрастуйте, люди добрі. Приїхав у Дубай, привіз російської землі. Російська земелька тепер тут. Приїжджайте, гуляйте. Все, тепер тут російська земля, — заявив Омеляненко на відео, попутно розкидаючи з кишень землю .

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Олександр Омеляненко, скріншот: Telegram
Олександр Омеляненко, скріншот: Telegram

Нагадаємо нашим читачам, що цей персонаж уже пішов стежкою актора Пореченкова і під час телефонної розмови з пранкерами запросив 300 тисяч російських рублів за кожен день свого перебування на Донбасі. Проте пізніше він заявив, що готовий вирушити на Донбас безоплатно.

[quote author=""]"Скільки днів це займе, чотири? Давайте щодня по 300 тисяч. Справа в тому, що я працюю і тут більше грошей заробляю. Я і так планую з'їздити з іншими організаціями. Але ви можете під мене і рекламу зробити. Все, що заробите зверху - буде ваше", - розповідав пранкерам "боєць".

Нагадаємо, скажений путінолюб Микита Міхалков при смерті? Потрапив до лікарні у тяжкому стані.

Раніше повідомлялося, Орбакайте та Миколаїв стали ізгоями на росії через свої наряди: "Паскуди".

Також, журналістка звинуватила Міку Ньютон у співпраці з росіянами: "Спонсорує ракети".