Українцям залишилося пережити залишок зими, під час якої багато хто наїдає боки. Щоб цього не сталося, тренер шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська поділилася корисними рекомендаціями щодо харчування у цей період.

Взимку ми часто "грішимо" переїданням і мало рухаємося, а це безпосередньо впливає на вагу та стан здоров'я.

"Час брати себе в руки та переглянути раціон харчування. Якими продуктами краще наповнити холодильник, а від чого варто відмовитися - зараз розберемося", - написала зірка.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Бажання поласувати солоденьким в холодну пору виникає не просто так - це потреба організму, який хоче зігрітися. Боржемська підказала хитрий лайфхак. Щоб стримати апетит протягом дня, в гарячі напої та страви варто додавати різні спеції - каррі, паприку, імбир, куркуму.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Поїсти супу, особливо овочевого - стане чудовим рішенням. Але не варто забувати про різноманітне харчування. Включайте в раціон крупи, рибу, м'ясо, фрукти та молочку.

корисна їжа
корисна їжа, pexels

"Старайтесь вживати в холодну пору більше коренеплодів. Морква, цибуля, батат, буряк, селера, часник - стануть вашими вірними друзями взимку. Також можете чередувати з замороженими овочами. Головне - вони мають бути правильно заморожені. Якщо полюбляєте квашену капусту та огірочки, не відмовляйте собі у цьому задоволенні", - зазначила Марина.

Цитруси дуже популярні взимку, але не варто ними зловживати. Перекусити можна яблуками, грушами чи горіхами. Рослинні олії теж будуть дуже корисні, якщо додавати їх в їжу - оливкова, лляна, кокосова, гарбузова та інші.

Нагадаємо, Марина Боржемська похвалилася сімейною ідилією і нагадала про цілі на 2023 рік: "Починаємо у бою"

Раніше ми писали, Марина Боржемська допомогла українцям зробити перший крок до тіла мрії