DJ NANA (Анастасія Кумейко), яка виступала у колишньому гурті NikitA разом з Дашею Астаф'євою, порадила українцям як треба ставитися до будь-яких негараздів.

Зірка похвалилася гнучкістю та своєю тонкою фігурою, закинувши ніжку високо догори. Настя обожнює спілкуватися зі своїми прихильниками на сторінках соціальної мережі Instagram, де на неї підписано 86,5 тисяч шанувальників.

Анастасія Кумейко. Фото: Instgaram
Анастасія Кумейко. Фото: Instgaram

Анастасія розмістила на сторінці допис, у якому порадила ніколи не хнюпитися через невдачі. Не дивлячись на те, що можливо все зіпсулося, всім треба казати що все йде за планом, адже самого плану ніхто крім вас не знає.

Анастасія Кумейко. Фото: Instagram
Анастасія Кумейко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

В будь-якій ситуації кажіть, що все йде за планом. Хто там буде знати який у вас план. Гудбай-Дубай. I’ll be back - написала Анастасія

На одному з фото дівчина витягує свою ніжку догори, та демонструє гнучкість та розтяжку.

Анастасія Кумейко. Фото: Instagram
Анастасія Кумейко. Фото: Instagram

У коментарях висловили підтримку та зачарувалися вміннями Анастасії.

"Круті кадри", "Я часто бачу це з лютого", "Перша нога у Новому Році! І нащо той ліфт", "Гарно так", - написали шанувальники Анастасії.

Анастасія Кумейко, коментарі. Фото: Instagram
Анастасія Кумейко, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що діджейка NANA взялася "за старе" - розкинула ніжки, що було замість спокусливої білизни: "За великі гроші".

Як повідомляв "Знай.ua", Dj NANA з ексгурту "NikitA" похвалилася стрункою фігурою у топіку та коротких шортах: "Дозволяється закохуватись".

Також "Знай.ua" інформував, Анастасія Кумейко натякнула на нове кохання в Італії: "Перевіряється ранковими поцілунками".