Відомий співак, власник найпишніших вусів та Народний артист України Павло Зібров відверто розповів про ставлення до зрадниці Таїсії Повалій та інших артистів, які зреклися рідної країни. Усі подробиці артист виклав у програмі "Як ти?", провідним якою є Григорій Решетник.

Павло Зібров розповів, що дружив з Ігорем Ліхутою та його дружиною Таїсією Повалій протягом довгих 28 років. Проте все різко змінилося після 2014 року, коли росія вперше виявила збройну агресію. Артист зізнався, що найбільше його вразив вчинок співачки на 9 травня, коли співала перед російською військовою елітою "Рідна мати моя".

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Павло Зібров заявив, що не бажає згадувати про старих друзів, які зрадили Україну, оскільки відчуває сором за їхню поведінку. Він висловив думку, що таких "зірок" потрібно позбавляти українських паспортів, щоб вони не могли гастролювати світом.

Лорак та Повалій, фото: Instagram
Лорак та Повалій, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"А у Повалій залишився паспорт України, яку вона ненавидить. Їздять собі до Відня, і куди завгодно! Їх пропускають, дають квитки. І одразу стають "українцями". От за це мені шкода. Якби у них ще паспорти забрати, щоб нічого їм не нагадувало про Україну, яка дала їм усі", - сказав Зібров.

Раніше портал Знай повідомляв, Павло Зібров перейшов на Анну Трінчер і викликав злість у своєї доньки: "Тату, ти теж міг би..."

Також наш портал інформував, Павло Зібров схопив Могилевську за плечі, здивувавшись її почуттям: "Таку Наталку ще не бачили"

Крім того, ми писали, Павло Зібров віддав останнє заради найменших українців, ось вона якась посмішка крізь сльози.