Відомий український актор, переможець шоу "Танці зі зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшка" Артур Логай відкрив шанувальникам свій "темний" бік. Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Артур Логай обожнює спілкуватися з шанувальниками і регулярно радує їх фото та відео, в яких показує що цікавого відбувається в його житті.

Артур Логай. Фото: скрін youtube
Артур Логай. Фото: скрін youtube

На цей раз актор поділився фото, на якому позує в чорному світшоті, при цьому його обличчя тільки наполовину виглядає з-під капюшона. Водночас Артур Логай розповів про свою "темну" сторону. Він зізнався, що має все життя проблеми з дисципліною і від цього є певні труднощі.

Артур Логай. Фото: instagram.com/logai.arthur
Артур Логай. Фото: instagram.com/logai.arthur

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У мене все життя проблеми із дисципліною. Я людина випадку. Не плутати з випадковою людиною. З якогось боку це добре — радію, коли щось виходить, а я навіть і не планував. З іншого боку — мої ж мрії мене з’їдають. Бо мрія без системних дій — просто думки. А системні дії — дисципліна Артур Логай

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай показав, як ледь не втратив очі через дружину: "Спробуй повторити".

Також наш портал інформував, незрівнянна Тіна Кароль вся в чорному на червоному тлі показала "гордість": ніжки так і хочеться зігріти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юля Саніна з The Hardkiss згадала, яким переломним був 2014 рік для України та її життя: "Жах, розгубленість".