Дуже відома та популярна телеведуча, блогерка, правозахисниця та активний волонтер Маша Єфросиніна, яка зараз живе на дві країни – у Польщі, та в Україні, продовжує радувати своїх численних шанувальників яскравими кадрами та історіями з життя.

Цього разу найкраща подружка співачки Олі Полякової, у яких нещодавно вийшов новий випуск "Дорослих дівчаток" відверто розповіла, як навчилася бути "сильною".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Єфросініної у мережі Instagram.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

На такі зізнання її спровокувало питання однієї з фанаток у мережі Instagram. Маша Єфросиніна відповіла, як спромоглася, без зайвих відмовок.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

[quote author=""]"Ви сильна жінка, в чому ваша слабкість і як ви з нею боретеся. Чи не варто боротися, а приймати її?", - запитала одна з підписниць Маші Єфросініної.

Ось, що відповіла Маша Єфросиніна, додавши свій чорно-білий портрет в історію: "Так, я сильна. Але стала такою, тільки визнавши, що маю слабкості, які роблять з мене розмазню. переляканої жінки я навчилася поважати. Це теж я, і маю право на слабкість та її прояви. Як перестала всім доводити, що сильна та незламна, перетворилася на таку...".

А ось відповідаючи на запитання у заголовку, судячи з відповіді, телеведуча під ліфчиком приховує сильне серце, а піт шапкою ясний розум.

Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram
Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Ніколи не думала...": Машу Єфросинину знудило через Таїсію Повалій на "Блакитному вогнику".

Раніше повідомлялося, "Міняти, поки не пізно...": Марина Боржемська допомогла українцям зробити перший крок до тіла мрії.

Також, "Я радію...": Маша Єфросиніна допомогла українкам повернути своє старе життя, все вийде.