Популярна українська співачка, яка від початку війни допомагає своїм співвітчизникам захищати рідну землю, виступаючи з благодійними концертами, та збираючи гроші на потреби ЗСУ, похвалилася своєю улюбленою колядкою.

На своїй сторінці в Instagram Ірина розмістила уривок з інтерв'ю в ефірі щоденного марафону.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Телеведучий запитав у зірки, чи є в неї улюблена колядка, та запропонував перевернути ефір доори дригом.

Я пропоную вам, пані Ірино, перевернути з ніг на голову наш ефір та заспівати вашу улюблену колядку, — сказав телеведучий.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

На що Федишин відповіла, що вона має багато улюблених колядок, але є така. яку вона вважає своєю візитівкою.

Ірина почала співати. Це виявилась авторська колядка Ірини, з якою дівчина виступає на концертах. Також співачка розповіла, як ставиться до колядок, та чи важливо співати колядки під час війни. На її думку, колядкою українці прославляють Ісуса Христа, тому це важливо співати особливо зараз.

В коментарях пораділи, що в Україні є така співачка, яка просовує культурні цінності в широкі маси.

"Який гарний голос", "Я дуже люблю ваші пісні і хотів би потрапити на ваш концерт", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин показала, на які зміни у зовнішності наважився її чоловік: "Як хлопчик 20 років".

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин в ролі "дівчини Бонда" зізналась, секрет ідеальних стосунків з чоловіком: "Тільки ти можеш"

Також "Знай.ua" інформував, що Ірина Федишин вирішила не розмінюватися на українців, та поїхала колядувати в Європу