Відома українська співачка Ірина Федишин вирішила здивувати європейців українськими колядками та показати, як святкують Різдво в Україні.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, співачка розмістила анонс концерту, який збирається давати в Іспанії. У відео уривки з попередніх концертів Ірини, де кружляють звіздарі у атрибутиці та з великого чана набирають куті в макітри.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube
Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube

Від початку повномасштабного вторгнення Ірина Федишин їздить по всій Європі та збирає великі концертні зали заради допомоги українським бійцям. Артистка виступала в багатьох країнах, щоб бути корисною для ЗСУ.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Крім того, Ірина популяризує українські пісні, культурні традиції та показує щирість та щедрість українців. Вона не перестає дивувати своїх шанувальників своїми новими піснями, та зачаровує голосом та драйвом нових.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Співачка нещодавно повернулася з Праги, а її вже чекають не лише у Іспанії, але й у Німеччині:

"Коли у Берліні? ", - запитують зірку українці, які сумують за усім рідним на чужині.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин розповіла, який важливий багаж загубила між концертами: "Як викрутитись...".

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин вирішила поекспериментувати та пустила себе з молотка за кругленьку суму: "Дуже хвилювалася".

Також "Знай.ua" інформував, співачка Ірина Федишин зупинилася у сніговій казці та подразнила українців: "Сніжить?".