Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла, як заробила гроші для ЗСУ, виставивши себе, а точніше свою копію на аукціон. Деталі зірка розкрила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин дуже активно підтримує воїнів ЗСУ, причому не лише морально, а й матеріально. Вона активно гастролює країнами з благодійними концертами і конвертує зароблене в корисні штуки для армії.

Ірина Федишин. Фото: http://instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин. Фото: http://instagram.com/irynafedyshyn

Так, цього разу Ірина Федишин виступила у Празі та зважилася на несподіваний експеримент. Співачка виставила себе, а точніше свою меншу копію на аукціон, щоб додатково заробити на потреби ЗСУ. Вона зізналася, що робила таке вперше, тож хвилювалася, але все пройшло гладко.

У Празі я вирішила виставити на аукціон свою ляльку "Ірина Федишин", яку для мене розробила та подарувала ніжинська фабрика м'яких іграшок "Копиця". Я дуже переживала, як пройдуть торги. І дарма, адже ляльку викупили за 2000 євро. Крім того, були ще інші лоти, за які було зібрано 7500 євро. Всі ці кошти підуть на ЗСУ

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин розповіла про складні часи і зізналася, хто її зігріває, коли немає чоловіка: "Дякую за кохання".

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" у білому змусила хвилюватися українців – шуба на голі ноги.