Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко та Даша Кубік влаштували словесну дуель за напіврозряджений повербанк. Смішний ролик опублікували в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко – справжній геній коротеньких гумористичних роликів, які знімає заради підвищення настрою українцям. Гуморист любить експериментувати та жартує на дуже актуальні соціальні теми. Цього разу він вирішив порадувати шанувальників чимось новим.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, гуморист заручився підтримкою Даші Кубік і разом із нею зняв серію мінісеріалу. Блогери зіграли сімейну пару, яка посварилася за право скористатися майже розрядженим павербанком. Цікаво, що ролик зняли у стилі американських ситкомів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Думки українців щодо "серіалу" розділилися.

"Боже, я вже подумала, це прелюдія до нового шоу на каналі СТБ "Трішки одружені"", "Дивно, люди в коментарях не вловили приколювання з американських ситкомів", "Єдиний серіал, продовження якого я чекаю", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, як у обленерго вигадують святкові відключення світла: "Креативні оператори".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко освоїв нові види спорту, доступні кожному українцю: "Втемнотісидінг та пауербезліфтинг".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".