Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Зірка телеканалу 1+1 поділилася розкішними знімками з фотосесії, яка відбулася в минулому 2022 році. На них Соломія Вітвіцька позує в полі, в нетрадиційному, але дуже гарному українському вбранні з вишивкою, а ззаду на фоні можна помітити худобу, що пасеться, і величні гори.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька
Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Кадри були зроблені у чудовому курорті Українських Карпат, у селищі Славське. Природа цього місця зачаровує та надихає. Такі емоції були написані на обличчі телеведучої.

Зірці хочеться, щоб і в новому, 2023 році таких незабутніх моментів та фотосесії було більше. Також вона звернулася до фотографа і заявила, що дуже чекає на зустріч з нею. Шанувальники теж були у захваті про побачені знімки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"А з 2022 ще залишишся багато світлин 😉 Нехай у 2023 їх буде не менше 😘 Танюш, повертайся з мандрів і наздолужимо 🔥😜" - написала вона.

Раніше ми писали про те, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька насолодилася уїк-ендом у горах, але українці повернули на землю: "Хтось під обстрілами"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька переконалася, скільки горя людям принесла росія, але віру не зламала: "Вистоїмо"

Також портал Знай.ua писав, що зірка 1+1 Соломія Вітвицька показала кокетливого Івана, зачарував і Тарабарову: "Більше не вставляєш"